Om os

Hvem er vi?

Kids Island er en  non-profit forening samt et fellowship af passionerede innovations- og iværksætterentusiaster, undervisere, designere, kreative ildsjæle og forretningsudviklere med en god portion iværksætter-DNA i blodet. Med på sidelinjen har vi et hold af seje eksperter, forskere og serieiværksættere.

Fælles for os alle er, at vi brænder for at forme en generation af skabere,
som kan udvikle idéer til gavn for andre – og gøre dem til virkelighed.

 

Bestyrelsen

nana2

Nana Christiansen (Formand)
Passioneret omkring uddannelse, iværksætteri og tech. Har været med til at opbygge og udvikle Accelerace – Nordens førende accelerationsprogram for tech og life science startups. Har tiltrukket og fulgt 500+ startups på deres vækstrejse. Har derudover erfaring med talenttiltrækning og udvikling bl.a.  i Deloitte og Moment. Mor til Vilhelm og Edgar.

morten

Morten Kisendal Fabricius (Næstformand)
Læringskonsulent og programleder med flere års erfaring fra Experimentariet. Forfatter til bogen “Det Gode Skoleliv” – om at gøre skolen mere interessant og engagerende for både børn og voksne. Far til to piger.

lea5

Lea Matthaei Jensen (Kasserer)
Passioneret lærer der brænder for social innovation, iværksætteri og læring. Har undervist 11 år på Tranegårdskolen og er lærer på Bernadotteskolen. Beskæftiger sig derudover med social iværksætteri gennem Reach For Change, en non-profit organisation, der arbejder for at forbedre forhold for børn og unge. Mor til to.

nanna

Nanna Del Pin Hamilton
Har en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi med specialisering i kreative læreprocesser. Til dagligt iværksætter i familievirksomheden CREATING A, hvor hun brænder for at forene kreative designprocesser med bæredygtighed. Mor til Mona Me,  Selma Sif & Vigga Lou.

anne

Anne Reinholdt Hansen
Entusiatisk design thinker med en stor nysgerrighed for læring, uddannelse og kreativitet. Til daglig innovationsfacilitator hos NNE – en rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i pharma. Tilknyttet Stanford’s design skole som coach på  executive bootcamps i design thinking. Har de seneste 5 år undervist, coachet og faciliteret grupper og individer i design thinking og andre kreative problemløsningsprocesser. Legeonkel til Johanne, Esther og Mathilda.

 

Ambassadører & advisors

fb

Flemming Besenbacher
Professor, Dr. Scient, Bestyrelsesformand Carlsberg Fondet, UNLEASH mv.

lene2
Lene Tanggaard
Professor i Kreativitet & Læring på Aalborg Universitet

Peter2

Peter Torstensen
CEO i Accelerace & Symbion. Stifter af Accelerace Management A/S og på Top 100 over de mest indflydelsesrige accelerations-ledere globalt. Optaget af iværksættermetoder og læring. Tidligere iværksætter og iværksætterpolitisk ankerpunkt i Økonomi- og Erhvervsministeriet. Far til Magnus og Emilie.

Martinb

Martin Bjergegaard
Medstifter af Rainmaking, serieiværksætter med adskillige virksomheder bag sig, foredragsholder og forfatter. Har bl.a. skrevet bogen “Den store idé” – et iværksættereventyr for børn, til sin datter. Martin er passioneret omkring hvordan vi kan drive virksomheder på en måde der er kærlig ved planeten og styrkende for os mennesker. Er CEO og stifter af virksomheden Able. Far til Mynte.

louise

 Louise Herping Ellegaard
Passioneret omkring teknologi, iværksætteri og at gøre verden til et bedre sted for børn og unge. Tidligere stifter og medejer af Clio Online og Bonnier Education. Investerer i dag i EdTech start-ups som fx Maneno og Myinnerme. Mor til to.

Steffen rund

Steffen Thybo Drostgaard
Iværksætter der brænder for at gøre en forskel for børn og unge. Over 10 års erfaringer med at bygge nye organisationer og forretningsmodeller inden for uddannelse og teknologi inkl. som direktør i et EdTech-firma, medudvikler af UNLEASH, Nordic Development Corporation og DANSIC, samt som konsulent hos Dalberg og Uddannelsesministeriet. Far til to.

rune

Rune Schou
Erfaren underviser og voksent legebarn. Til dagligt Country Manager på det globale prisbelønnede initiativ Design for Change og underviser og pædagogisk konsulent på VIA University College. Har undervist mere end 5.000 børn i innovation og entreprenørskab. Far til Sylvester på 5 år, Kine på 10 år samt bonusfar til Ingeborg på 3.

%d bloggers like this: