Hvem er vi?

Kids Island er et fellowship, der er drevet af passionerede frivillige innovations- og iværksætterentusiaster, undervisere, designere, kreative ildsjæle og forretningsudviklere med en god portion iværksætter-DNA i blodet. Fælles for alle er, at vi brænder for at udvikle en generation af skabere, som kan udvikle idéer til gavn for andre – og gøre dem til virkelighed.

 

nana

Nana Christiansen
Passioneret omkring uddannelse, iværksætteri og tech. Til dagligt forretningsudvikler, projektleder & kommunikationsansvarlig i Accelerace – Nordens førende accelerationsprogram for tech og life science startups. Har tiltrukket og fulgt 500+ startups på deres vækstrejse. Tidligere mangement konsulent i Deloitte og intrapreneur
i Moment. Mor til Vilhelm på 6 år og Edgar på 4 år.

 

rune

Rune Schou
Erfaren underviser og voksent legebarn. Til dagligt Country Manager på det globale prisbelønnede initiativ Design for Change og underviser og pædagogisk konsulent på VIA University College. Har undervist mere end 5.000 børn i innovation og entreprenørskab. Far til Sylvester på 5 år, Kine på 10 år samt bonusfar til Ingeborg på 3.

 

lea2

Lea Matthaei Jensen
Passioneret lærer der brænder for social innovation, iværksætteri og læring. Har undervist 11 år på Tranegårdskolen og er pt. lærer på Bernadotteskolen. Beskæftiger sig derudover med social iværksætteri gennem Reach For Change, en non-profit organisation, der arbejder for at forbedre forhold for børn og unge. Mor til to.

 

casper

Casper Mathiesen
Passioneret omkring leg og design i børnehøjde og med udgangspunkt i børns rettigheder. Mange års erfaring med design, innovation, kreativitet og leg fra bl.a. LEGO, Designit og som selvstændig. Derudover både analog og digital alt-mulig-mand. Far til to piger.

 

nanna


Nanna Del Pin Hamilton
Har en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi med specialisering i kreative læreprocesser. Til dagligt iværksætter i familievirksomheden CREATING A, hvor hun brænder for at forene kreative designprocesser med bæredygtighed. Mor til Mona Me 15, Selma Sif 13 & Vigga Lou 7

 

morten

Morten Kisendal Fabricius
Læringskonsulent og programleder med flere års erfaring fra Experimentariet. Forfatter til bogen “Det Gode Skoleliv” – om at gøre skolen mere interessant og engagerende for både børn og voksne. Far til to piger.

 

anne

Anne Reinholdt Hansen
Entusiatisk design thinker med en stor nysgerrighed for læring, uddannelse og kreativitet. Til daglig innovationsfacilitator hos NNE – en rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i pharma. Tilknyttet Stanford’s design skole som coach på  executive bootcamps i design thinking. Har de seneste 5 år undervist, coachet og faciliteret grupper og individer i design thinking og andre kreative problemløsningsprocesser. Legeonkel til Johanne på 5 år, Esther på 3 år og Mathilda på 2 år.