Hvem er vi?

Kids Island er en forening, der foruden kerneteamet, er drevet af passionerede frivillige innovations- og iværksætterentusiaster, undervisere, konsulenter, kreative ildsjæle og forretningsudviklere med en god portion iværksætter-DNA i blodet. Fælles for alle er, at vi brænder for at udvikle en generation af skabere, som kan udvikle idéer til gavn for andre – og gøre dem til virkelighed.

Kerneteamet består af:

 

nana

Nana Christiansen, Stifter og Projektleder
Passioneret omkring uddannelse, iværksætteri og tech. Til dagligt forretningsudvikler & kommunikationsansvarlig i Accelerace – Nordens førende accelerationsprogram for tech og life science startups. Har tiltrukket og fulgt mere end 500 startups på deres vækstrejse. Mor til Vilhelm på 5 år og Edgar på 3 år.

 

rune

Rune Schou, Underviser og Programudvikler
Passioneret underviser og voksent legebarn. Til dagligt Country Manager på det globale prisbelønnede initiativ Design for Change og underviser og pædagogisk konsulent på VIA University College. Har undervist mere end 5.000 børn i innovation og entreprenørskab. Far til Sylvester på 5 år, Kine på 10 år samt bonusfar til Ingeborg på 3.