Skal dit barn lære iværksætteri? Og opbygge kompetencer, selvtillid og mod til at skabe egen fremtid?

Kids Island afholder vintercamp i København og vi lover, at det bliver sjovt, lærerigt og udfordrende! Det sker i samarbejde med Symbion, Creating A og Too Good to Go og med udgangspunkt i temaet “madspild”.

TILMELD HER

Hvad sker der på campen?
Campen er opbygget omkring følgende elementer:

Virkelighedsnære temaer – børnene lærer at forstå deres omverden og udvikle idéer og prototyper, der løser et reelt problem i deres omgivelser/lokalmiljø. Denne gang handler det om FN verdensmål nummer 12 og madspild.

Design Thinking – vi bruger metoden Design Thinking som udgangspunkt for at lære børnene om innovation og iværksætteri, selvfølgelig udviklet med sjove øvelser i børnehøjde så alle kan være med.

Fysisk aktivitet – undervejs vil der være masser af fysisk bevægelse og team-building aktiviteter til at give hjernen en pause og kroppen et energiboost.

Iværksætter-rollemodeller – børnene vil møde ægte iværksættere fra iværksættermiljøet, som vil inspirere dem med deres personlige iværksætterhistorier. Denne gang vil Mette Lykke, CEO fra ToGoodToGo, fortælle om sin iværksætterrejse og give feedback på børnenes pitch.

Forældreworkshop – som forælder inviteres du til en ca. 45 min workshop omkring, hvordan I derhjemme kan fortsætte med at stimulere jeres barns iværksætterlyst efter campen.

Hvem kan deltage?
Alle børn på mellemtrinnet, dvs. i 4, 5 eller 6. klasse med en iværksætter i maven. Man behøver ikke at vide noget om iværksætteri på forhånd for at deltage. Bare man er nysgerrig, kreativ og åben for at lære og lege. Selvom man har deltaget tidligere, kan man sagtens deltage igen. Både tema og prototypematerialer er nye.

Hvor og hvornår?
Lørdag den 23. februar 2018 kl. 10-15, Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.

Pris

600 DKK. Prisen inkluderer:

  • 1 dags legende læring i Symbions inspirerende og kreative omgivelser
  • Min. to trænede facilitatorer med pædagogisk baggrund, der guider børnene trygt igennem dagen
  • Bæredygtige prototypematerialer fra Creating A
  • Formiddags- og eftermiddagssnacks samt drikkevarer
  • Ekstern iværksætter-inspirator (CEO, Mette Lykke fra ToGoogToGo)
  • Forældre-workshop (valgfrit tilbud)
  • 100% økologisk Kids Island t-shirt
  • Diplom for gennemførsel af camp

 

tilmeld