Camps

Vores camps er intensive forløb på mellem 1-3 dage, hvor børnene introduceres til iværksætter- og innovationsmetoder gennem legende læring og reelle problemstillinger. Camps’ene er typisk for børn mellem 9-12 år, men varierer fra camp til camp.

Kompetencer til fremtiden

På camps lærer vi børnene at tænke og agere som ægte iværksættere, at være nysgerrige og vedholdende. De lærer at sætte sig i andre menneskers sted, forstå deres behov, generere idéer til løsninger, arbejde sammen i grupper, designe prototyper, teste dem og præsentere dem for hinanden. Men frem for alt lærer de noget om kreativ problemløsning og at turde tænke stort, sætte i værk – og ikke mindst at turde fejle.

De 5 indholdselementer

Vores camps kan variere i tema og indhold, men er typisk bygget op omkring 5 vigtige elementer:

  • Virkelige temaer – børnene lærer at forstå deres omverden og udvikle idéer og prototyper, der løser et reelt problem i deres omgivelser/lokalmiljø.
  • Design Thinking – vi bruger metoden Design Thinking som udgangspunkt for at lære børnene om innovation og iværksætteri, selvfølgelig udviklet med sjove øvelser i børnehøjde så alle kan være med.
  • Fysisk aktivitet – undervejs vil der være masser af fysisk bevægelse, team-building aktiviteter og energizers til at give hjernen en pause og kroppen et boost.
  • Iværksætter-rollemodeller – børnene vil møde ægte iværksættere fra iværksættermiljøet, som vil inspirere dem med deres personlige iværksætterhistorie.
  • Forældreforankring – i slutningen af campen inviterer vi forældre til en lille workshop, hvor de kan høre om, hvad deres børn har lært, og hvordan de iøvrigt kan stimulere deres iværksætterlyst i hverdagen.

Hvornår er næste camp?

Vi holder løbende camps rundt omkring  – så skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil have besked, når vi afholder den næste!

Book os til jeres skolevalgfag eller emneuge!

Er du lærer på en skole, kommer vi også gerne ud og afholder et campforløb fx i forbindelse med en emne- eller fordybelsesuge. Eller måske endda et helt valgfag. Kontakt os via kontaktformularen, og lad os snakke nærmere.

Det er vigtigt, at vi opdrager næste generation til at tænke kreativt og ud af boksen i forhold til at løse nogle af de store problemer, som verdenen står over for lige nu. Den klassiske måde at tænke uddannelse og dannelse på duer ikke, hvis vi skal kunne følge med den teknologiske udvikling. Så skal vi sørge for, at mennesker tænker anderledes, end robotter og maskiner gør.

-Louise Ferslev, CEO MyMonii

Jeg har lært super meget om iværksætteri og sammenhold. Og så har jeg brugt mit hoved rigtig meget til at komme op med nye idéer. Jeg vil rigtig gerne prøve det igen – og det var fedt at lære nogle nye mennesker at kende. Det var virkelig sjovt og en spændende dag.

-Andrea, 10 år

%d bloggers like this: